close menu

inflowerland.gr - Header Section

inflowerland.gr - Main Section

inflowerland.gr - Main Component

inflowerland.gr - Bottom info

inflowerland.gr - Home Section

 • ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

  Να είναι προσβάσιμη η μεγαλύτερη ποικιλία κομμένων ανθέων και φυτών της παγκόσμιας αγοράς, από όλους με τον αμεσότερο δυνατό τρόπο.

 • Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

  Στην Γκορίτσας Flowerland η αποστολή μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας και στις επιχειρήσεις τους, να κατακτήσουν την μέγιστη επαγγελματική δυναμική τους, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που δημιουργούμε.

  Η συνεχή μας ενασχόληση και εκπαίδευση στους καινοτόμους τρόπους προμήθειας κομμένων ανθέων και φυτών, έχει ξεδιπλώσει νέες δυνατότητες για τους επαγγελματίες, και σκοπός μας είναι να γίνει αυτή η νέα πλατφόρμα προσβάσιμη σε όλους, με απλή και γρήγορη διαδικασία πλοήγησης.

  Όλοι μας στην Γκορίτσας Flowerland σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να είμαστε δίπλα σας, σε κάθε σας ανάγκη.

  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
 • Τα πιο ποιοτικά προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς

  Ο Κωνσταντίνος Γκορίτσας, με την αγάπη που τον διακρίνει για το αντικείμενο, ταξίδεψε, ενημερώθηκε και διεύρυνε τον εμπορικό κύκλο της εταιρίας, ξεκινώντας έτσι για πρώτη φορά να εισάγει νέα είδη από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του εξωτερικού, και ταυτόχρονα να επεκτείνει τις συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, δημιουργώντας τεράστια ποικιλία στα προσφερόμενα είδη, αλλά και την ανάγκη για επέκταση των εγκαταστάσεων, κατασκευάζοντας επιπρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους με ψύξη, για την σωστή συντήρηση των προϊόντων.

   

  egguisi poiotitas

 • ΙΣΤΟΡΙΑ

  Η Flowerland του κυρίου Κωνσταντίνου Γκορίτσα, είναι σήμερα μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία του κλάδου της εισαγωγής και εμπορίας κομμένων ανθέων και φυτών, εξυπηρετώντας την Ελληνική αγορά με γνώμονα την ποιότητα και την εξαιρετική επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό.

   

  Η ιστορία μας ξεκινά πίσω στο μακρινό 1987, όταν σε συνεργασία με παραγωγούς της Κρήτης, δημιουργήσαμε δυνατούς δεσμούς και μας εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα τους, ώστε να τα προωθήσουμε στην Αθηναϊκή αγορά, ορμώμενοι από τις εγκαταστάσεις μας στην Κοινοπραξία Ανθοκομικών Συνεταιρισμών Ελλάδος, γνωστή ως Κ.Α.Σ.Ε., που βρίσκεται στις Αχαρνές, στην θέση Αμυγδαλέζα. Για τα επόμενα δώδεκα χρόνια, αποκτήσαμε φίλους και συνεργάτες, συγκεντρώσαμε εμπειρίες, και ανακαλύψαμε νέους δρόμους για το ταξίδι μας στην Ανθοχώρα.

   

  Περισσότερα

   

  Το 1999 η οικογένεια της Flowerland απέκτησε ένα νέο μέλος που έμελε να αλλάξει την ροή ολόκληρης της εταιρίας. Ο Κωνσταντίνος Γκορίτσας, με την αγάπη που τον διακρίνει για το αντικείμενο, ταξίδεψε, ενημερώθηκε και διεύρυνε τον εμπορικό κύκλο της εταιρίας, ξεκινώντας έτσι για πρώτη φορά να εισάγει νέα είδη από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του εξωτερικού, και ταυτόχρονα να επεκτείνει τις συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, δημιουργώντας τεράστια ποικιλία στα προσφερόμενα είδη, αλλά και την ανάγκη για επέκταση των εγκαταστάσεων, κατασκευάζοντας επιπρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους με ψύξη, για την σωστή συντήρηση των προϊόντων.

   

  Το 2008, έχοντας θωρακίσει τις συνεργασίες μας με Έλληνες παραγωγούς και διεθνείς εταιρίες, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των πελατών μας για ακόμα πιο φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, εξορμήσαμε στην Αφρική, την πηγή των κομμένων ανθέων, και δημιουργήσαμε νέες αποκλειστικές εμπορικές συμφωνίες για απευθείας προμήθεια προϊόντων, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σήμερα έχουμε καταφέρει να λειτουργούμε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων παραγωγών της Κένυας.

   

  Το 2010, αναζητώντας νέους τρόπους να επικοινωνήσουμε με το κοινό και καινοτόμες λύσεις ως προς την πώληση των προϊόντων μας, ξεκινήσαμε να λειτουργούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα απευθυνόμενο σε πελάτες χονδρικής, όπου μπορούμε να παρουσιάσουμε όλο το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων μας, με πλήρη απεικόνιση και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για καθένα από αυτά, ενδυναμώνοντας τους πελάτες μας, και ανοίγοντας τους νέες ευκαιρίες για να εμπλουτίσουν την ποικιλία τους, και να προσφέρουν φρέσκιες ιδέες με φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στον τελικό καταναλωτή.

   

  Από το 2012, θέλοντας να μεγαλώσουμε την φαρέτρα μας, εισχωρήσαμε και στην εισαγωγή και εμπορία φυτών καθώς και υλικών συσκευασίας και διακόσμησης αποκλειστικά προορισμένων για τον κλάδο των ανθοπωλείων, οπλίζοντας τους πελάτες μας με περισσότερα ακόμα προϊόντα, και δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη λύση για τον κάθε επαγγελματία που αναζητά από τον προμηθευτή του σωστή επικοινωνία, άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές, και διαρκή υποστήριξη καθημερινά σε όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

  ΙΣΤΟΡΙΑ